Beste bezoeker,

De Creatieve Hobby- en Handwerkdagen zullen, evenals vorig jaar niet samenvallen met de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen. Helaas hebben we de conclusie moeten trekken dat de combinatie van de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen en de Creatieve Hobby- en Handwerkdagen niet goed samenging daar het toch twee totaal andere doelgroepen trekt. Wellicht zullen de Creatieve Hobby- en Handwerkdagen in de toekomst op een ander moment georganiseerd worden. Mocht dit zo zijn dan zullen we dat hier en op onze website kenbaar maken.

De kaartenliefhebbers en scrapbookers kunnen hun hart ophalen tijdens onze Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen op 1 t/m 3 september in de Brabanthallen in Den Bosch. Meer informatie over deze beurs vindt u op www.knotsgekkekaartendagen.nl. Wij hopen u op deze dagen te mogen verwelkomen, graag tot dan!


Kinderen

Ook voor de kinderen van alles te beleven.

Nieuw speciaal tienerkaartje!

Nieuw is het speciale tienerkaartje. De workshops vind je verspreid over de beide beurzen en er is keus uit verschillende leuke mogelijkheden. Hou de website in de gaten voor meer informatie.

Zijn uw (klein)kinderen (4 t/m 10 jaar) ook graag creatief bezig? Dan is dit het leukste creatieve dagje uit, om samen te beleven. Ze zijn een hele tijd zoet en krijgen maar liefst drie gratis workshops met entreebewijs. Bovendien krijgen ze ook nog een gratis verrassingstasje (zolang de voorraad strekt) mee naar huis! Ze vinden het te gek!

Op de plattegrond is te vinden waar de kinderanimatie is. Natuurlijk mogen volwassenen (tegen een kleine vergoeding) ook meedoen met deze workshops.

Speciaal voor de kinderen. Wist je dat….

- papa en mama hun telefoonnumer bij ons kunnen achterlaten als je nog graag wat verder knutselt en zij graag de beurs op willen? En als je weer opgehaald wil worden, dan bellen wij.
- je voor een klein bedrag nog een extra workshop mag doen?
- je alle kunstwerken bij ons kunt achterlaten tot je naar huis gaat? Schrijf je naam op een kaartje, leg het bij je kunstwerk en vergeet het niet op te halen, als je naar huis gaat.
- je alle knutselmaterialen, aangebroken pakketten, kralen, kapotte kettingen, kaarten, mallen, waar je toch niet meer mee speelt, ook bij ons af kunt geven? Wij zijn er blij mee.
- dat er een groot bord op het Kinder Kunstplein hangt, met daarop alle namen van de bedrijven, die materiaal gegeven hebben?
- je ons altijd kunt vertellen als er iets niet goed gaat, of dat er iets volgens jou beter kan?

Kom jij ook gezellig mee?