Kun je deze nieuwsbrief niet lezen of is deze in verkeerde opmaak? Klik hier voor de webversie
Header
Titel
De lente is hét seizoen voor frisse ideeën en een nieuwe look in huis. De Creatieve Hobby- en Handwerkdagen wordt gehouden op 5 t/m 7 maart 2015 in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch en is bedoeld voor iedereen die hip, happy en creatief de lente in wil gaan. Op deze gezellige voorjaarsbeurs vindt men alles over haken, breien, quilten, papercraft, borduren, zelf maak mode, taarten, sieraden, originele home- en groendecoraties, punniken en meer! Dit jaar valt de beurs gelijk met de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen, het walhalla voor de echte papierliefhebbers! Meer dan 200 exposanten staan te popelen om creatief uit te pakken.


Titel
De meeste mensen denken bij het voorjaar aan Pasen en daarmee de oude vertrouwde gele paasversiering. Met een beetje creativiteit, geduld en lef maak je zelf je huis voorjaarproef met de mooiste creaties die na Pasen ook nog steeds erg leuk zijn. Op deze beurs vind je volop tips voor een creatieve lente look: Brei een ei en meer excentrieke paas inspiratie, recyclen en upcyclen, haken, punniken, paperlove, vilten fantasie, kleuren is zeker niet kinderachtig, tussen kitsch & kunst, zeg het met creatieve taarten en nog veel meer!
Afbeelding


Afbeelding Titel
De prijs is dit jaar ook erg feestelijk. Een entreebewijs in de onlineverkoop kost slechts € 7,50 en is geldig voor beide beurzen. Ook zijn er deze editie speciale kinder- en tienerkaartjes! En de mannen zijn zelfs helemaal gratis mits in gezelschap van een vrouw. Kijk voor meer (ticket)informatie op onze website!
Tussenblok
Titel
Zijn uw (klein)kinderen (4 t/m 10 jaar) ook graag creatief bezig? Dan is dit het leukste creatieve dagje uit, om samen te beleven. Voor €5,00 zijn ze een hele tijd zoet bij de kinderanimatie op het Kinder Kunstplein en krijgen daar maar liefst drie gratis workshops. Bovendien krijgen ze ook nog een gratis verrassingstasje (zolang de voorraad strekt) mee naar huis! Ze vinden het te gek!
Afbeelding


Afbeelding Titel
Naast creatieve voorjaarsinspiratie staat ook het thema "de Bruiloft" deze editie centraal. Alle creatieve mensen met trouwplannen worden uitgenodigd om inspiratie op te doen voor een creatieve bruiloft! Bruidstaarten, decoraties, bedankjes, spannende tafel aankleding, versiertips en zoete verleidingen. Daarom zijn we op zoek naar creatieve kaarten makers en taartenbakkers! Laat je inspireren door het voorjaar en de liefde. Maak in bruidsthema de mooiste bruidstaart of kaart en win te gekke prijzen! Kijk voor deelname en de voorwaarden op onze website.


Titel
Creatieve Hobby & Handwerkdagen is onderdeel van Expo Communications BV
www.hobbyenhandwerkdagen.nl | info@expocommunications.nl | 0765710351
Facebook
Footer
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier om je uit te schrijven