Kun je deze mail niet (goed) lezen? Bekijk de webversie
header
Beste taartenbakkers,

Het voorjaar staat weer voor de deur en de lente is hét seizoen voor frisse ideeën. De Creatieve Hobby en Handwerkdagen is dé inspiratie beurs voor een creatief voorjaar! Op 5, 6 en 7 maart in Brabanthallen Den Bosch! Een beurs vol inspiratie, trends en vele workshops!

Deze editie staat o.a. in het teken van trouwen. Alle creatieve mensen met trouwplannen worden uitgenodigd om inspiratie op te doen voor een creatieve bruiloft! Bruidstaarten, decoraties, bedankjes, spannende tafel aankleding, versiertips en zoete verleidingen!

Daarom zijn we op zoek naar de creatiefste taartenbakkers van Nederland! Laat je inspireren door het voorjaar en de liefde. Maak in dit thema de mooiste bruidstaart en presenteer deze tijdens onze beurs op één van de mooiste 'Sweet Tables'.

Het geheel is natuurlijk niet compleet zonder mooie prijzen. Door een vakkundige jury worden de taarten beoordeeld. Voor de top 3 staan er prachtige prijzen klaar die mede mogelijk zijn gemaakt door onze exposanten en MjamTaart! Daarnaast wordt iedere deelnemer beloond met 4 gratis kaarten voor de beurs en komen de taarten in de spotlights te staan op onze Facebook (Hobbybeurs) en website.

Lijkt het je leuk om mee te doen aan de wedstrijd? Geef je op vóór 18 februari, stuur hiervoor een mail naar nicolien@expocommunications.nl o.v.v. taarten wedstrijd of bel naar +31(0) 76 5710351.

Alle informatie over de wedstrijd vind je ook op:
www.hobbyenhandwerkdagen.nl
footer