Kun je deze nieuwsbrief niet lezen of is deze in verkeerde opmaak? Klik hier voor de webversie
Header
Titel
Het is bijna zover De Creatieve Hobby-en Handwerkdagen en De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen! De beurzen worden tegelijkertijd gehouden op 5 t/m 7 maart 2015 in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch. Op deze gezellige voorjaarsbeurs vindt jij als creatieve hobbyist alles wat je nodig hebt! Nieuwe materialen, inspiratie, demonstraties van nieuwe technieken en gezellige workshops! Nieuwsgierig? Lees snel verder wat de beurs deze editie te bieden heeft!


Titel
Is quilten jouw grote passie? Bezoek de Hobby- en Handwerkdagen en laat je inspireren, deze editie is er namelijk een speciale quilt tentoonstelling ingericht! Op de beurs zijn de winnende quilts te zien zijn van de Open Europese Quilt Kampioenschappen 2014! De 18e editie van de Open Europese Quilt Kampioenschappen (OEQC) vond plaats van 23 oktober tot en met 26 oktober 2014 in Veldhoven. OEQC is een internationaal quilt festival waar quilts vanuit de hele wereld het tegen elkaar opnemen. Een internationale vakjury heeft in de dagen voorafgaand aan de show de ruim 130 ingezonden wedstrijdquilts, afkomstig uit alle delen van de wereld, stuk voor stuk beoordeeld op techniek, thema, vakmanschap, kleur- en materiaalgebruik. Het thema van dit jaar was 'Oude Meesters', wat geleid heeft tot unieke interpretaties van eeuwenoude meesterwerken!
Afbeelding


Titel
Maak kennis met Projectlife de nieuwe manier van 'memory keeping'. Elke dag een foto, week voor week beschrijven, een jaarboek van je lievelingen, aan de slag met je vakantiefoto's? Alles kan, Project Life is ook nog eens prima combineerbaar met alle andere papieren hobby's, zoals (mini)scrapbooken, kaarten maken, mixed media, art journaling, enz. En ben je (nog) geen fanatiek hobbyist? Kom dan vooral kijken, Project Life is leuk voor iedereen!


Afbeelding Ervaar Projectlife
Start vandaag nog met het bewaren van de mooiste momenten van je leven
Bewonder de Projectlife voorbeelden op de wand gepresenteerd
Zet een gekke hoed op of pak een woordwolk en laat een foto maken
Schuif aan bij de Make & Take 'Projectlife' en maak een mini-layout met je zojuist geknipte foto
Leer van Tineke Visser van alles over deze nieuwe manier van 'memory keeping'
Verwonder je over wat Nicole Parmentier je kan vertellen over Creative Handwriting
Kijk naar de technieken die mogelijk zijn rondom het decoreren van de journaling kaartjes
Koop de start-kit om thuis (verder) aan de slag te gaan
Laat je adres achter en maak kans op een gratis workshop Projectlife


Titel
Wist je dat het nieuwsitem "Aan de keuken tafel met" is gestart? Een wekelijks facebook item waarin een bijzondere deelnemer van onze beurs zich middels een kort interview aan het publiek voorstelt. Deze week bijt Annelies van Crealies de spits af met haar persoonlijke verhaal, hobby- ervaringen, tips maar ook blunders en favoriete technieken!
Afbeelding
Tussenblok
Titel
Is taarten maken jouw grote passie? Er is een speciaal taarten themaplein ingericht. Speciaal met demonstraties van Daphne Riteco van Art2Bite en Annelies van Tessel, meervoudig kampioen in de suikerkunst! Marianne Koorn van Le Beau Gateau uit Amsterdam presenteert een aantal van haar bruidswerkstukken. Maar ook Wendy Schlagwein van Wendy's Taarten gaat een aantal van haar showstukken presenteren. Naast de demonstraties en workshops zijn er natuurlijk ook verschillende exposanten aanwezig met de beste taartenbak- en decoratie artikelen!
Afbeelding


Afbeelding Titel
Icing Smiles is een groep van vrijwilligers die de meest prachtige taarten maakt op aanvraag voor ernstig zieke kinderen. Tijdens de beurs maken zij live een grote taart van maar liefst 5 verdiepingen! Wil je die taart zien of ken jij iemand die ziek is en een taart kan gebruiken? Of ben jij goed in bakken en zet je je graag in voor het goede doel?


Titel
HobbyHandig en Creatief met Kaarten zijn weer aanwezig op deze gezellige beurs, met leuke beursaanbiedingen! Kom naar hun stand en profiteer! Schrijf je in voor de leukste specials; de Haakspecial en Kadoosjes 2015 en neem de Dé Knipvellenspecial direct mee naar huis! Daarnaast kan je bij de stand terecht voor oude uitgaven (met speciaal tarief) en (proef)abonnementen.
Afbeelding


Titel
Creatieve Hobby & Handwerkdagen is onderdeel van Expo Communications BV
www.hobbyenhandwerkdagen.nl | info@expocommunications.nl | 0765710351
Facebook
Footer
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier om je uit te schrijven