Beste bezoeker,

De Creatieve Hobby- en Handwerkdagen zullen, evenals vorig jaar niet samenvallen met de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen. Helaas hebben we de conclusie moeten trekken dat de combinatie van de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen en de Creatieve Hobby- en Handwerkdagen niet goed samenging daar het toch twee totaal andere doelgroepen trekt. Wellicht zullen de Creatieve Hobby- en Handwerkdagen in de toekomst op een ander moment georganiseerd worden. Mocht dit zo zijn dan zullen we dat hier en op onze website kenbaar maken.

De kaartenliefhebbers en scrapbookers kunnen hun hart ophalen tijdens onze Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen op 1 t/m 3 september in de Brabanthallen in Den Bosch. Meer informatie over deze beurs vindt u op www.knotsgekkekaartendagen.nl. Wij hopen u op deze dagen te mogen verwelkomen, graag tot dan!


Taartwedstrijd

De afgelopen editie van de Creatieve Hobby en Handwerkdagen stond o.a. in het teken van trouwen. Alle creatieve mensen met trouwplannen waren uitgenodigd om inspiratie op te doen voor een creatieve bruiloft! Bruidstaarten, decoraties, bedankjes, spannende tafel aankleding, versiertips en zoete verleidingen!

De creatiefste taartenbakkers van Nederland hebben zich laten inspireren door het voorjaar en de liefde. De prachtige taarten zijn bekeken door een vakkundig jurypanel. De jury, Anke Nederkoorn-Kaske, Wendy Schlagwein en Brenda Bakker, hebben de taarten beoordeeld op presentatie, afwerking, originaliteit en de gebruikte technieken. We willen graag iedereen bedanken voor de schitterende bruidstaarten. Natuurlijk kunnen er maar een paar winnen. Voor deze bruidstaartenwedstrijd waren de winnaar:

1. Annemarie Beers
2. Astrid Stuth
3. Tamara van der Maden

Voor de top 3 stonden er prachtige prijzen pakketten klaar die mede mogelijk gemaakt zijn door MjamTaart!, Bakvormen.com en Art2Bite.
Iedere deelnemer werd beloond met 4 gratis kaarten om de beurs te bezoeken